Vsako podjetje se na tak ali drugačen način ukvarja z izboljšavami svojih poslovnih procesov. Ena podjetja to delajo sistematično, druga se tega lotevajo, ko je to nujno potrebno. Vrhnji menedžment v slednjih podjetjih ima pogosto občutek, da kljub vloženim sredstvom v zaposlene, metode in orodja, te aktivnosti prinašajo pomankljive rezultate.

Zastareli načini delovanja niso jamstvo za prihodnji uspeh.
Hide

Popis poslovnih procesov v 14.-dneh

Dobra novica je, da sedaj lahko delate drugače! Končno je tudi na to področje prišla težnja, da se aktivnosti izboljševanja poslovnih procesov izvajajo na vitek način. Torej hitreje, ceneje in tudi boljše. Izoblikovali so se novi pristopi in prišla so nova orodja, ki vam vse to sedaj omočajo. Potrebujete samo še ljudi, ki te stvari znajo delati. Projekti izboljšav so sedaj lahko učinkovitejši ter prinašajo tako jasnost zaposlenim kot tudi menedžmentu možnost odločanja na podlagi dejanskih informacij.

 Lahko delate drugače. Tudi mi smo spremenili svoj način dela.
Hide

Tudi mi smo spremenili svoj način dela. prej smo izvajali predvsem delavnice preko katerih smo skupaj s klienti iskali možne rešitve, sedaj pa ponujamo tudi celostno rešitev Popis EXPRESS – popis poslovnih procesov v 14 dneh (več o tem lahko najdete tu). Poleg popisa, na željo klienta pripravimo tudi seznam ukrepov za izboljšanje poslovnih procesov. Z novim načinom dela smo že izvedli storitve v nekaj največjih slovenskih podjetjih.

Če želite izvedeti v katerih podjetjih, s kakšnim namenom, koliko časa in kako smo izvedli posamezno storitev, nas prosim pokličite. Z veseljem vam bomo to zaupali.

Gorazd Buh

gorazd.buh@biplus.si